Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Евро 2012

Написана от devilx on . Posted in Други

Евро 2012 ( европейско първенство по футбол ) дойде и всички погледи са насочени към това първенство по футбол, който ще се състои в Полша и Украйна.  Остана по - малко от 4 дена  до началото и всички специалисти по футболни прогнози , сочат три фаворита за спечелването на турнира - Германия , Испания, Холандия. Настоящия шампион е Испания и големия въпрос е дали ще успеят да защитят купата втора година,ако успеят да го направят те ще са първия отбор успял да направи това в историята на европейското първенство.  На друга вълна са футболистите от Германия , които тази година са сформирани от много млади футболисти, най-младия отбор на Евро 2012.  Всички те играят в най-големите първенства и отбори и всички големи букмейкърски къщи дават най-нисък коефициент за тях за спечелването на трофея и има защо.

Преди четири години в предното издание на европейското първенство германците достигнаха до полуфинал, където отпаднаха от Испания, което си голям успех.  Всички очакват някой от тези два отбора да спечелят Евро 2012 , но нека не забравяме за Холандия , Англия и Франция. От всички букмейкърски къщи обаче тази година има изненада и това е, че Италия не са сред фаворити и са считани за оутсайдеръ. От всички къщи приемащи футболни залози именно те имат доста голям коефициент и това донякъде ги изхвърля от играта.

През последните години Франция се губи от екрана на световния футбол, като нито на предното европейско , нито на последните две световни първенства те не се представят добре, но въпреки това те са фаворити след Германия и Испания. Нека не забравяме обаче , че оттогава мина доста време и сега ги води Лоран Блан , така известния мениджър , който има способност да направи нещо изненадващо. Англия също напоследък не се представят така както се иска на феновете им, като дори не са записали минимални успехи през последните години. Какво им пречи, незнаем ,но се надяваме да покажат това на което са способни, като се има и впредвид, че в Англия се намира най-гледаната лига - Барклис премиер лиг или още се нарича Висшата лига.

И все пак колкото и футболни прогнози да срещнем, то никога не е липсвало, някоя нова изненада, в който и да е турнир. Надявам се просто да гледаме едни интересни двубои изпълнени с доста емоции и много голове.