Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Какво знаем за най-дамската дреха - роклята

Написана от keiti on . Posted in Други

Всички ние сме свикнали да отделяме специална емоция в избора на дрехи. Ето, защо с магазин Зое сега имате право да направите нова покупка, с която да зарадвате себе си и фигурата си.

В името на суетата

 

В началото бе кожата. Едва след хората се научили да правят кърпи и така историята на дрехите започнала. Дрехи и тоалети, аксесоари са изработвани от кожи на всякакви видове животни.

Отначало имало прости пелерини, а по-късно започнали да шият тоги, туники и палта. Ръкавите зашит за облеклото за първи път се появили при византийците.

Постепенно дрехата ставала все по-сложна, кринолина с корсети, фусти. Появило се и изобилието от поли.

При мъжете имало също модели рокли, не по-лоши от женската рокля - бродирани с дантелени къдри и други.

Постепенно дрехите ставали все по-практични, а днес се оценяват не само по изобилието на декоративни елементи, но и спрямо лекотата на кройки.

Прости рокли

Фина дама това определение е повърхностно. В действителност, моделите тоалети са много елегантни и подчертават красотата на женската фигура. Дори и с проста кройка всяка жена в рокля ще изглежда добре.

Дори на пръв поглед простият модел рокля всъщност е много по-трудно да се разработи в многослоен строеж. В крайна сметка, изобилието на елементи може да скрие недостатъците, а с изчистен силует е проблематично.

Това, което отличава трудния дизайн от "простата кройка" в роклята се крив в:

Лекота на рязане;

Липса или най-съществени декоративни елементи ;

Малък силует;

Средна дължина и подгъв;

Меки линии;

Тънък силует;

Монохромно оцветяване на тъкани и заглушен цветен печат.

За една проста рокля е по-добре да се използва едноцветен плат. Правилното съвпадение с външния вид е в състояние да компенсира красотата, вместо сто други декорации. И в комбинация с форма прилепналите силует, набляга на предимствата на фигурата като умело маскират недостатъците в зашеметяващо буквалния смисъл на думата.

Простите модели рокли не са само за стройни жени. Нищо подобно! Простотата на едни и същи рокли може да се изрази в много детайли.

Тайната се крие в това, че ако великолепната дама изберете правилния плата, цвят и размер рокля фигурата ще бъде пресъздадена с всичките й красоти. Така че успехът да бъдете красива е на ваша страна!