Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Предимства на домашно кино и всичко за Flashnews – новинарският сайт

Написана от keiti on . Posted in Други

С появата на високоскоростния интернет, постепенно нужда да се изтеглят филми от интернет в компютъра изчезва. По този начин те не заемат място на твърдия диск, а за да гледате любимите си филми или нови снимки онлайн е достатъчно просто да отидете в съответния киносалон и да се наслаждавате на тяхното гледане.

Интернет се развива с бързи темпове

Интернет се развива с бързи темпове, така че много филми в онлайн формат, появявали се в мрежата, не са с най-добро качество. Много рядко се виждат нови снимки, например в HD формат. Той е т.нар. CamRip или леко ретуширана версия.

Ето защо, докато някой не пусне в мрежата филма, изтеглено от официалния диск се надява доброто качество да не се случи. Но не всеки иска да чака. Повечето се интересуват от историята на сериите, които харесват или от появата на най-новия филм.

За всички, които обичат най-новото случващо се в света и в България е:www.Flashnews.bg – новинарският сайт на България.

Освен това, разглеждането в онлайн версията позволява на всеки първо да разбере дали трябва да харчи пари за качествена версия изобщо.

По-голямата част от сайтовете за онлайн кино и новини, не начисляват такса, така наречените "сиви" портали. Но има и такива, които разпределят правото на притежателите на определен процент от гледането на техните филми, "бели" сайтове. Разходите за гледане на един месец обаче са чисто символична цена, която се определя на ден.

Всеки портал, който се свързва като онлайн кино, създава удобна структура. Тя помага на посетителите да намерят точно филма, от който се нуждаят. Това отнема само около 1-2 минути.

С удобната форма за получаване на смс новини всеки може да се наслади и безплатно да бъде информиран по всичко време и за всичко случващо се. Това може да стане с F lashnews.

F lashnews дава информация в реално време, 24 часа новинарска активност. За страната и чужбина – най-свежата информация, сега и веднага! Не го пропускайте!