Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Какви залози може да правим на Шампионска лига в Ефбет

Написана от keiti on . Posted in Други

Шампионска Лига

Най-авторитетният клубен турнир на Стария континент Шампионска лига е един от най-залаганите в онлайн букмейкърите. В състезанието вземат участие най-силните отбори в Европа и залагащите имат огромен интерес към надпреварата.

Шампионска лига стартира още през лятото като Ефбет винаги има много залози за квалификационните мачове. Освен това вие може да прогнозирате кой отбор ще се класира напред във всеки един сблъсък в Ефбет. След като груповата фаза на турнира стартира през месец септември, от Efbet предлагат много залози за крайното развитие на групите – кой ще спечели групата, кои отбори ще се класират напред, точна подредба на отборите и др.

За всички мачове в груповата фаза и елиминациите има над 100 опции за залагане като в този материал ще ви запознаем с основните пазари на двубоите в Шампионска лига.

На всяка футболна среща вие може да залагате на Краен изход за редовните 90 минути. Тук опциите за залагане са три - 1, Х и 2. Вие може да прогнозирате, че домакинът ще спечели двубоя, равен в редовните 90 минути, както и успех за отбора гост.

Брой Голове 2,5 също е традиционна опция за двубоите от Шампионска лига. Ако се изправят два офанзивни отбора, или някой от големите клубове играе с по-слаб съперник, то най-вероятно линията за голове ще бъде по-висока. Но все пак вие имате допълнителни опции за брой голове в мачовете малко по-долу сред пазарите - може да залагате на над 1.5 гола, над 2.5 гола, над 3.5 гола, над 4.5 гола и т.н., както и на съответните опции за "под".

Първо Полувреме - Линия Голове е друг популярен залог на Шампионска лига в Ефбет. Този пазар се отнася само за първите 45 минути на срещата. Вие може да заложите на линия над 1 - т.е. очаквате поне 2 гола в първата част на срещата. При едно попадение залогът ви ще бъде върнат, а при 0 гола - вие ще загубите. При две или повече попадения, вашият залог е печеливш. Имате и други възможности за линии голове, които са с по-високи коефициенти, но това е така, защото например изискват задължително два гола за 45 минути футбол.

Двата Отбора Да Отбележат Гол е сред най-популярните залози във футбола. Естествено тази опция се предлага за залагане на всеки мач от Шампионска лига. Тук вие може да спечелите още до 30-ата минута например, ако резултатът е 1:1. Опцията гол/гол ви дава възможност за бързи печалби в мачовете, а понякога може да спечелите и в заключителните минути на срещата.

В Ефбет за всяка футболна среща има доста възможности за залози на Хендикап - много популярен залог за футболни двубои. Хендикапът дава предимство на един от двата отбора - например има Хендикап 0;1, което дава гол аванс на отбора гост, така че при равен резултат залогът ви е печеливш.

Също така има и азиатски хендикап, където ако заложите за домакина -1.5, то той трябва да спечели с поне два гола разлика. Всички тези опции са налични за залагане на сайта на Ефбет и веднага след регистрация ще имате достъп до пазарите.