Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Нов живот за старите неща

Написана от keiti on . Posted in За дома

Ако вашият гардероб или дрешник се превърне в склад на безполезни неща, не бързайте да изхвърляте. Най-лесно е всичко да отиде на боклука, но много по-добре е да организирате одит. Може би нещо, което намерите за ненужно сега, утре да влезе в нова употреба.

От тук може да почерпите някои полезни идеи, както и да разберете за фирми с услуги:

EVROSONDA.COM

EVRO5.COM

DEPO.BG

Рамка за кръгло огледало

Подобно на хризантема, може да направите рамка, която да бъде поставена на стената около огледалото. За целта използвайте от пластмасови лъжици, като ги оцветите в различни тонове на синьото. Достатъчни са само 6 супени лъжици опаковки от 48 парчета, всяко. Такива може да купите евтино и лесно. Необходими са листове от шперплат, картон или MDF, които се режат в кръг от 45 см в диаметър и диаметър на отвора 30 см. При лепенето се оставя малко разстояние между редовете на лъжици, така че всичко да изглежда подредено и красиво. Трябва да получите 6 обиколки. След това изнесете рамката на балкона или навън, за да изсъхне. Когато лепилото е сухо, вземете четка и започнете да рисувате с акрилни бои венчелистчета. Първият от тях е малък кръг от венчелистчета покриване на по-тъмен тон на синя боя, с всеки следващ кръг направи полутон по-лек и в крайна сметка бледо синьо. Оставете боята да изсъхне. След това използвайте пистолета горещо лепило, за да залепите внимателно към рамката огледало и огледало за обратно виждане - лепило една линия, изработена от юта, така че може да се закачи на стената. Оставете лепилото да изсъхне. Огледало в рамка на стената изглежда фантастично, в различни условия и игра на цветни полутонове и светлина. Работата отнема много време, но си струва!

Мозайка за килим

Всеки може да намери у дома тениски с различни цветове, а най-лесно е да им постави присъда. Завържете една рогозка за повече битов стил. Нарежете тениска на дълги и тесни ивици. Използвайте за подложка. Всичко това може да лежи на леглото и да го прави по-уютно и удобно. Подробни инструкции за създаване на килим от мозайка парчета от тениски може да откриете ако отключите въображението си.

Рафтове за плодове

Нов живот на старите неща може да пресъздадете и в три различни размери от стари свещници, поставени един върху друг, без усилие трансформирани в ретро библиотека за плодове и сладкиши. Ако имате много бижута, може да се съхранявате на библиотеката. Други идеи за съхранение на бижута са старите кутии от бонбони, бисквити, чай, дори опаковка от кутия за обувки.