Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

3 най-чести грешки в интериорния дизайн

Написана от keiti on . Posted in За дома

Дизайнерите посочват основните грешки, които развалят външния вид на всеки дом. Оказа се, че това е списъкът на неща, които могат да бъдат открити във всеки втори апартамент.

Проверете, внезапно дали не са и във вашия. Организирайте товарене с камион за всичко, което сметнете за излишно.

1. Грешно поставен килим

Две важни точки са свързани с килима. Първо, ако говорим за хола и другите общи пространства, то служи като основа в тях и трябва да побере всички мебели в стаята. Малкият килим, на който е невъзможно да се постави диван с няколко стола, изглежда абсурдно.

2. Друга грешка се отнася до спалнята. Запомнете: килимът трябва да бъде поставен перпендикулярно на леглото, а не по протежение на него.

Трябва да изглежда като че ли създава Т-образна композиция. Ако килимът просто лежи наблизо, интериорът изглежда неудобен.

3. Рафтове, етажерки, шкафове

"Когато създавате отворена система за съхранение, например под формата на рафтове или рафтове, помислете какво ще поставяте в нея. В края на краищата това ще бъде дизайнът на стаята ви“.

Същността се свежда до следното: има голяма разлика между еклектична комбинация от неща и хаотична бъркотия.

И на откритите повърхности трябва да имате първото, а не второто. Затова се уверете, че аксесоарите са правилно подредени и създайте съгласувана, хармонична картина.