Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Как ще се промени живота си, ако се отървете от негативната енергия в къщата

Написана от keiti on . Posted in За дома

Един от най-ефективните начини да промените живота си към по-добро е да се освободите от негативната енергия. Ще си помислите, че това не е сериозно, но в действителност мястото, където прекарвате най-много време, тоест домът ви, може значително да повлияе на настроението ви.

Мнозина подценяват, колко силна може да бъде отрицателната енергия и затова се чувстват заседнали и спънати в живота си. Може би, трябва да започнете, като се опитате да почистите енергията на своя дом. Започнете с Почистване на дворове в София и окръга.

Щом направите това, ще установите, че ще се чувствате по-уверени и ще имате мотивация.

Отрицателна енергия

Този списък със съвети ще ви помогне да предприемете основните стъпки, за да изчистите енергията си у дома, за да направите видими промени в живота си.

1. Почистете добре къщата

Първата стъпка, която трябва да направите, за да напусне отрицателната енергия от дома ви, е да поставите нещата в ред. Сменете спалното бельо, почистете прашните килими, поставете нещата на мястото си. Много хора казват, че изпитват незабавно облекчение от усещане за чистота.

2. Препозициониране на мебели

След почистване се уверете, че подредбата на мебелите е доста удобна за вас. Ако това не е така, не означава, че трябва незабавно да изхвърлите всичко. Освен това може да пренаредите някои елементи, за да получите повече свободно място. Например, по-голямата част от отрицателната енергия идва от това, което слушате и гледате всички онези ужасни събития, които се показват в новините. Направете основния акцент на интериора, върху красива картина вместо телевизор. Това ще ви позволи да не се разсейвате всеки път, когато влизате в стаята.

3. Лек тамян, за да усетите аромата на обновен ден

Отрицателната енергия намалява миризмата. Тамянът е чудесен начин за пълна промяна на динамиката на жизненото пространство. Полезни са и при медитация. Пречиствайки въздуха, който дишате, внасяте спокойствие в пространството си. Това без съмнение ще се отрази на мислите ви и на визията ви за много неща.

4. Отървете се от лошите навици

За да пречистите отрицателната енергия, изучете по-внимателно, какво правите в къщата. Не забравяйте, че за да дишате и живеете в мир и лекота, трябва да започнете с „почистването“. Първо, отрицателната енергия ви напуска, след това от дома ви. И не обратното!

5. Добавете още живи растения към интериора

Редица стайни растения внасят положителна енергия и хармония в дома. Ето защо смело ги подредете в стаите. Но бъдете внимателни, защото някои растения, могат да имат отрицателна енергия. Те само ще влошат ситуацията.

Знайте, че е възможно да се отървете от негативната енергия! Това често изглежда като плашеща задача, изискваща много време и усилия. Ако обаче опитате, ще се изненадате от резултата. Отрицателната енергия може да ви завладее и да ви накара да се почувствате, че не може да направите нищо, за да я поправите. Започнете сами да управлявате енергийните си потоци, за да контролирате живота и потенциала си. Отделете повече време за стойностните неща, а с екипи на Али Барут може да планирате почистване на жилищното пространство.