Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Желаете ли да намалите теглото си?

Написана от wseobg on . Posted in Здраве

Един съвременен и напълно безплатен начин за отслабване е като следите статиите на проект Диетите.net

Ежедневно специалисти споделят тънкости и методи за отслабване, варианти и изпитани методи за намаляване на телесната маса, тактики и примери за това, как да живеем и се храним здравословно.

Сайтът стартира през далечната 2010 година, и от тогава е лидер при сайтовете за диети.

В момента се грижат 8 специалисти, доказали се в сектора на здравеопазването. Именно тези специалисти споделят своите практики и опити, тестове и консултират напълно безплатно.

Посещавайки сайта, вие ще видите три основни категории - диети, рецепти и индекс на телесна маса. Индекс на телесна маса е важен, по този начин можете да изчислите своя индекс.

Една от най-актуалните диети за 2012 година е тази с ориз - оризовата диета. Предимството на нея е, че лесно се спазва, излиза евтино, за разлика от другите диети, при които трябва да се отделят средства за специални не чак толкова евтини храни, и е подходяща за всички полове и хора на всякаква възраст. Тази диета ще Ви помогне да свалите до 5 килограма за три месеца, което е страхотно постижение. Друга популярна диета - това е плодовата - т.нар. сладка диета. Сладка, тъй като вкусни плодове задоволяват нуждите и подтикват глада. Естествено, в нашата база данни, разполагаме с адски много диети, но тези са едни от най-предпочитаните от жените в България. Интересно е, че специалисти съветват и родители на деца, с наднормено тегло, като по този начин се грижат и за най-малките. Голям проблем в днешно време е напълняването сред децата. Вижте и диетите за деца! Очакваме да посетите сайта, в който сме убедени, че ще се влюбите. Успех и на добър час!