Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Дълбокият сън е повече от матрак, а той изисква промени в начина на живот

Написана от keiti on . Posted in Здраве

Макар, Е От съществено ЧЕ Значение Да Имате Добри матраци за непрекъснат сън, само един такъв няма да ви гарантира добър нощен сън . Ако страдате от нарушения в съня или безсъние, може да се наложи да направите промени в начина на живот , за да изпитате оптимално качество на съня.

Оставете тревожността на вратата

Според някои специалисти: Най-честите причини за проблеми със съня не са в състояние да изключат страховете и притесненията на деня и се подготвят за проблеми с утрешните ".

Сред препоръките на Фондацията за здравословен сън се включват съвети за избягване на кафе и други продукти, съдържащи кофеин, след обяд, както и легне в нормално време, докато се почувствате сънливи. Те също така съветва да се избягват някои дейности след 21:00, включително гледане новини до късно вечер, телефонни разговори, бизнес дейности, планирането на следващия ден и четене на имейл съобщения.

Също така, трябва да се избягва следното, за да се приготвим за лягане:

Ядене на твърде много храна

Пиенето на твърде много алкохол и прием на никотин

Комфортната среда за сън от съществено значение и тя трябва да бъде без смущения , хладно и тъмно. МОЖЕ Да хладното за допринесе Подходящо спално бельо .

Възрастните, които спят по-малко от 6 часа са с най-висок процент на затлъстяване (33%) и възрастни, които спят 7 до 8 часа имат най-нисък (22%).

Изследванията също така показват, че затлъстяването, навици и нарушения лошите на английски съня СА Свързани и СЪС стари матраци. Връзката между съня и затлъстяването е по-малко поразителна сред възрастните на възраст 65 и повече години, отколкото сред по-младите възрастни.

Съсредоточете се върху подобряване на начина на живот дейности

Проучването заключи, че освен че хората са по-склонни към затлъстяване, тези, които спят по-малко от шест часа по-вероятно да имат нездравословни навици като липса на физическа активност , тютюнопушене и прекомерна консумация на алкохол. Така, че резултатите показват, че безсънието може да бъде предотвратено, качествни чрез Завивки  и, ЗД-здравословен начин на живот.