Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Великден – ето как да създадете красиви картички с пожелания

Написана от keiti on . Posted in Образование

Традицията да се изпращат пощенски картички за Великден възниква в Европа в края на 19 век. За повече от век историята за великденските картички се е променила толкова много, че самите те са изживели бум на популярност, или са били строго забранени.

Частни уроци по история

Написана от petrov on . Posted in Образование

Хубавото на нашите курсове и уроци по история е това, че сме запознати с изискванията за необходимите знания нужни за успешно полагане на матурата. Това ни позволява да преподаваме материала от който в действителност учениците ще се нуждаят на матурата.

Училищни бюра и столове - изберете ученически мебели сега!

Написана от keiti on . Posted in Образование

uchilishte1

Със старта на месец септември, родителите на учениците започват да се подготвят за началото на учебната година: елегантна униформа, ученическа чанта, многобройни тетрадки и най-важното – избор на училищни мебели. Всичко това е в списъка за учениците.

Как да изберем детска занималня?

Написана от petrov on . Posted in Образование

Все повече занимални отварят врати с цел да улеснят родителите в грижата за децата. Препоръчваме ви тази занималня за ученици в случай, че и вие в момента сте в процес на търсене на възможно най-добрата занималня за вашето дете.

Шест цвята на приемане на курса

Написана от keiti on . Posted in Образование

Независимо от това дали търсите нова информация, с цел развитие и обогатяване, или защото се стремите към постигане на лични интереси, хоби и влечения, то различните форми на курс могат да предоставят такава възможност. Нека се спрем на всяка от тях поотделно, разглеждайки ги в различна светлина:

Къде намира приложение Гейм дизайнът

Написана от keiti on . Posted in Образование

Секторът на електронните игри генерира милиарди долари годишни приходи и това не показва никакви признаци на забавяне. Предвид факта, че видео игрите продължават да бъдат една от водещите форми на забавление, търсенето на сложни и висококачествени игри се увеличава. За да ви помогне да изпълни това изискване, индустрията се нуждае от опитни проектанти на игри. Вече има и не малко специалности, които са предназначени за студенти, които искат да създадат непреодолими и находчиви опит за следващото поколение игри. Курсовете осигуряват пълна фокус върху играта, развитието история и производствените нужди на индустрията. Всеки учащ ще се снабди с необходимите умения, за да преследва в своята бъдеща кариера създаването на съдържание за всичко, започвайки от работа с конзоли и компютри, за нововъзникващите платформи като клетъчни телефони и други преносими устройства. Програмата е предназначена за решаване на значими теми, свързани с това как да бъдат създавани преживявания, които разказват история. Чрез специализиран учебен план, всеки може да се научи на производствените процеси, използвани от най-добрите студия за дизайн и производство на най-продаваните игри. Чрез усъвършенстване на уменията, чрез изучаване на градивните елементи на гейм дизайн - разказване на истории, характер скициране, нива на дизайн и производствени инструменти, използвани за превръщането на тези идеи в реални на екрана всеки обичащ игрите може да се включи.

Научете повече за: