Шест цвята на приемане на курса

Написана от keiti on . Posted in Образование

Независимо от това дали търсите нова информация, с цел развитие и обогатяване, или защото се стремите към постигане на лични интереси, хоби и влечения, то различните форми на курс могат да предоставят такава възможност. Нека се спрем на всяка от тях поотделно, разглеждайки ги в различна светлина:

Къде намира приложение Гейм дизайнът

Написана от keiti on . Posted in Образование

Секторът на електронните игри генерира милиарди долари годишни приходи и това не показва никакви признаци на забавяне. Предвид факта, че видео игрите продължават да бъдат една от водещите форми на забавление, търсенето на сложни и висококачествени игри се увеличава. За да ви помогне да изпълни това изискване, индустрията се нуждае от опитни проектанти на игри. Вече има и не малко специалности, които са предназначени за студенти, които искат да създадат непреодолими и находчиви опит за следващото поколение игри. Курсовете осигуряват пълна фокус върху играта, развитието история и производствените нужди на индустрията. Всеки учащ ще се снабди с необходимите умения, за да преследва в своята бъдеща кариера създаването на съдържание за всичко, започвайки от работа с конзоли и компютри, за нововъзникващите платформи като клетъчни телефони и други преносими устройства. Програмата е предназначена за решаване на значими теми, свързани с това как да бъдат създавани преживявания, които разказват история. Чрез специализиран учебен план, всеки може да се научи на производствените процеси, използвани от най-добрите студия за дизайн и производство на най-продаваните игри. Чрез усъвършенстване на уменията, чрез изучаване на градивните елементи на гейм дизайн - разказване на истории, характер скициране, нива на дизайн и производствени инструменти, използвани за превръщането на тези идеи в реални на екрана всеки обичащ игрите може да се включи.

Научете повече за:

Децата са различни, дори в учението

Написана от keiti on . Posted in Образование

На една и съща възраст децата се оказват напълно различни. Едни от тях развиват творческите си способности, други аналитично мислене, а трети могат да боравят чудесно в екстремни ситуации, физическа активност и т.н.

На едни ученици им се отдава повече боравенето с бои, пластилин, четки, а на други с трансформиращи се играчки. Порасналото дете има своите интереси и експериментите са идеални, за да научи, кое е добро за него. С курсове по история, например може да развие своите по-добри познания.

Появата на желание за общуване у децата също не е фактор, който трябва да се пренебрегне. Това е и най-благоприятното време да научим детето да живее сред другите хора.

Ако наистина ви вълнува, какво ще знае и умее вашето дете, трябва непрестанно да сте „в час“ с новостите – от модерни игри и предавания, до мода, филми, техника. Така винаги ще има, за какво да разговаряте и да поддържате интереса и комуникацията между вас и детето си, а тогава и темата за училище ще е много по-смилаема помежду ви. Заблуда е, че само като подарите нова игра или дрешка на своето дете ще се отчетете като родител. Ако не се заловите заедно с детето да сглобите новия конструктор и да заинтригувате интереса му, едва ли нещата ще се получат и с ученето в бъдеще.

Занималня - точното място за вашето дете

Написана от Hristo Ginev on . Posted in Образование

За извънкласната подготовка на ученика няма много алтернативи. Вариантите обикновено се свеждат до учене у дома или посещение на занималня.

Под названието занималня разбираме различни неща, но същността на занималнята е да се осъществи плавен преход между, както учебното време на учениците и материала в училището, така и времето за самостоятелна подготовка на уроци и домашни. Занималнята е мястото, където вашето дете може да получи внимание, полезни съвети и добър пример за учене и затвърждаване на знанията, които ще са му необходими в класната дейност.

Поглед в бъдещето

Написана от Hristo Ginev on . Posted in Образование

Когато знаем какво искаме от живота, няма да е трудно да го постигнем. Обикновено дните на усилена работа, лишения и нови знания, се отплащат подобаващо на хората. Но, когато говорим за деца, там нещата са по-различни. Особено, ако става въпрос за изграждащи се характери, като учениците.

За да бъде бъдещето светло и необятно, както ни учат книгите-канони, тогава трябва да предприемем решителни стъпки за успеха. Децата ни едва ли предполагат какво ги очаква, ето защо грижата за техния напредък в изучаването на отделните дисциплини в училище е изцяло наша. Подготовката за предметите от 7 клас БЕЛ е всичко друго, но не и неразбираема и абстрактна, за всеки по-запознат родител. А ние ставаме истински специалисти покрай нашите деца, дори в неща, които не сме и предполагали, че ще научим.

Най-добрите уроци по БЕЛ за 7 клас се оказва, че не се откриват в обикновените учебници. Опитът ни учи, че допълнителните занимания, свързани с една добра подготовка за прием след 7 клас, се отплащат многократно. Вашето дете ще оцени усилията, които полагате за неговото образование. Рано или късно, именно по-добрата среда или училище ще успеят да го изградят като достойна личност и бъдещ професионалист.