Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Изучаване на чужди езици във всяка възраст

Написана от keiti on . Posted in Образование

Мотивацията е една от тези идеи наподобяващи справедливост или световния мир. Всички знаем, че тези неща са нещо добро, но това не е съвсем ясно, как да стигнем до там.

За възрастните учащи и по-малките деца това е може би малко по-ясно, а именно да знаят къде им е интереса. Независимо какъв е мотива дали пътуване до чужбина, образование в чужд университет или емиграция по работа в чужбина, а може дори намиране на партньор в интернет, целият процеса по учене на език трябва да следва характерни правила.

И по-младите учащи - децата са щастливи, когато нещата са забавни. Така, например във възраст от 4 и 6 те могат да възприемат чуждия език като го превръщат в игра.

Студентите са изправени пред серия от предизвикателства, много различни от по-възрастните и по-младите обучаеми. Ето, защо, често те се оказват най-лесната прослойка на обществото, която се стреми в подробно изучаване. Често те са провокирани от идеята да откриват нови хоризонти и полета за изява, да намират нови приятели или да се реализират в кариерата извън пределите на родината си.

Възрастните и старите хора – някои смятат, че след определена възраст е безсмислено да учат. Тук обаче правят своята голяма грешка. Езикът не само е богатство, не само отваря нови врати, но и помага за справяне с различни болести на паметта и забавяне процеса на стареене на мозъка.