Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Великден – ето как да създадете красиви картички с пожелания

Написана от keiti on . Posted in Образование

Традицията да се изпращат пощенски картички за Великден възниква в Европа в края на 19 век. За повече от век историята за великденските картички се е променила толкова много, че самите те са изживели бум на популярност, или са били строго забранени.

Днес все по-често изпращаме поздравителни снимки и докато преди те бяха само на хартия, то днес са и в електронен вариант. Това по един или друг начин доставя удоволствие, както на даряващият така и на получаващият.

В тази статия сме събрали няколко опции за поздравителни картички за предстоящия Великден. Пригответе се да зарадвате близките си с Великденските картички и мили пожелания!

Има поне няколко опции за илюстрирани пощенски картички за Великден, които ще ви вдъхновят и развеселят. Ето и тях:

1. Забавна картичка за Великден с животинки

Честването на Великден се предшества от дълъг и строг Велики пост. Затова традиционно на великденската трапеза има много лакомства. Изберете си животинка (пиленце, котенце, зайче или каквото друго поискате) и се надяваме, че ще може да се насладите на нещо специално за празника.

2. Весела пощенска картичка за Великден с пилета

Пилето, така и така се е превърнало в традиционен символ, изобразен на великденските картички. Друго нещо са традиционните поздрави за Великден („Христос възкресе!“ и „Войстина възкресе!“). Този обичай датира от апостолски времена.

Така, че защо за следващия поздрав да не изберете именно такива поздравления за Великден с птици.

3. Пощенска картичка "Честит Великден!" с кратко поздравление

Прието е да празнуваме Великден с цялото семейство. На този ден се чуват най-топлите пожелания: мир, просперитет, добро здраве ...

Ако искате да кажете "Честит Великден!" по-душевно, добавете поздравление в стихове или кратко пожелание, както в следващия пример.

„Топлота и спокойствие да има във вашия дом.

Мир, хармония и любов да витаят в атмосферата“

4. Минималистични великденски картички със зайчета

В европейските традиции заекът се е превърнал в символ на Великден. С него се създават серия от мини картички със снимки на забавни животинки. Те могат да се използват за поздравления на приятели, по-малки братя или сестри. Изберете кои модели със зайчета и добавете към тях красивите си пожелания.

5. Оцветяване на пощенски картички за Великден

Страниците за оцветяване, срещу стрес са обичани, както от възрастни, така и от деца. Представете великденска картичка, която може да бъде озарена. Трябва само да вземете моливи или флумастери и празничното настроение е гарантирано. Накрая добавете красив стих в рими и всичко е готово. Кой не би се усмихнал на такъв подарък?

Идеи има много. Нужни са ви само две стъпки – да изберете картичката с пожелания за Великден и да я изпратите на избрания човек!

Забавлявайте се!