Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Как да купя подарък за тийнейджър

Написана от keiti on . Posted in Техника

Ако сте родител на тийнейджър едва ли ще ви е трудно да разберете какво би желал за подарък. Добре е да се има предвид, че децата на тази възраст, освен силно социални са и много запалени по мода и технологии. В такъв случай е чудесно да следвате някои идеи и свети дадени от специалистите в тази насока:

 

Какво правят тийнейджърите – ако до преди няколко десетилетия подрастващите се събираха на вечеринки, до днес този метод е изместен от комуникацията в социалните мрежи. Така, че изборът на нов смартфон или таблет би бил идеалната възможност да накарате детето си да остане у дома в късните часове на деня и вечерта, а от новото мобилно устройство да провежда срещите си.

Нека си признаем, изборът на тийнейджър е може би най-трудния, предвид възрастта и капризите. Дори да сте отделили добра сума пари за нов смартфон, детето може да не го оцени, само защото неговите приятелчета или съученици имат друга марка и модел мобилен телефон. Ето, защо, преди да пристъпите към, каквато и да е нова покупка, най-добре от далеч подпитайте, кой модел смартфон си е харесал, кой би желал да притежава, какви мобилни устройства ползват връстниците му и т.н.

Предвидете и факта, че технологиите се развиват непрестанно и ако сега вземете нов смартфон, който съществува на пазара вече от една година, то много вероятно е синът/дъщеря ви да не го оцени като нов. Ето, защо е добре да изберете нещо по-актуално и на достъпна за вас цена. Последното, за да си спестите излишен харч в най-скоро време.

Поинтересувайте се от тийнейджъра, за какво ползва най-много интернет. Дали за да общува в социалните мрежи, за да играе на игри или да слуша музика. За всеки един случай може да добавите допълнителна изненада към подаръка си. Това може да стане от избора на слушалки, до безплатни приложения за аркадни игри и други.