Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Лазерните принтери са много ефективни

Написана от petrov on . Posted in Техника

Един от най-важните параметри на принтерите е резолюцията. В днешно време принтирането с висока резолюция е по-търсено защото има достъпни принтери hp които го позволяват. Особено важно е при печат на цветни прошури, книги, списания и т.н. където качеството е много важно. Ако трябва да обясним накратко какво е това резолюция на печат, то ще е така:

Резолюцията е стойност която показва колко точки може да бъдат принтирани в един инч разстояние. По-детайлен печат изисква принтер с по-висока резолюция. Означава се със DPI и го има при всеки принтер – колкото по-голямо е това число, толкова по-добре. Разбира се ако не ви трябва чак такова голямо качество – изберете принтер с по-малка резолюция, по този начин ще харчи и по-малко мастило.

За пример да вземем лазерни принтери на които пише, че са с резолюция 600 на 600 dpi, това ще означава, че в един инч са разположени 600 точки по вертикала и хоризонтала. Според дейността за която ще го използвате – това може да е малко или достатъчно.

Разгледайте и нашите плотери цени които са по-достъпни от всякога. Те са много добри устройства чрез които ще имате възможност да осъществите големи проекти без никакъв проблем. За плотерите се изисква специална хартия, но за всички необходими консумативи най-добре се обърнете към помощния персонал в онлайн магазина за да ви обяснят откъде може да си го набавите.

Освен лазерните, много търсени са и мастиленоструйни принтери чийто цени са по-достъпни от на първите. Ако не смятате да печатате много листове месечно, най-добре би било да се сдобиете с такъв вид принтер. Освен, че печатат добре, те може да бъдат оборудвани и с допълнителни екстри и всичко това ще го получите на много достъпна цена. Тези видове принтери станаха много достъпни преди няколко години, когато лазерните все още бяха по възможностите на много малка част от потребителите.

Интересни портали за техника:

bgkonsumativi.eu
bgtablet.eu
bgprinter.eu
bgmonitor.eu
bgtelefon.eu
bgpamet.eu
bg-laptop.eu