Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Нужно ли е да плащаме бомбастични суми за семеен хотел в София

Написана от web fusion on . Posted in Туризъм

Всички знаем колко е популярна София със своят нощен живот и богатото си историческо наследство, за което хората от цял свят са чували. На всеки българин, по една или друга причина му се налага да посети столицата. Най-големият български град е доста космополитен предлага доста атракции и интересни туристически места, като например музеите, театрите, кината, огромните търговски центрове, нощните клубове и дискотеките, галериите и паметниците на културата и историческото наследство. София просто очарова всеки неин посетител.

Противно на всички очаквания, всеки може да намери евтин хотел в София, без да се налага да изпразва банковата си сметка. Независимо дали пътувате с група, със семейството си или сте сами, семейните хотели са най-добрият вариант за отсядане, като условията на които ще се наслаждавате, многократно превишават платената от вас сума. Със сигурност няма да останете разочаровани, тъй като отношението към вас от страна на персонала е като към близък приятел, тъй като във всеки семеен хотел клиентът е на първо място. В големите хотелски вериги със сигурност ще намерите много по-голям и излишен лукс, но отношението на обслужващият персонал ще бъде като към поредният клиент, а цените са с доста сериозна цифра, която в повечето случаи не съответства на икономическото състояние в страната ни.

Това, което получавате в семейния хотел включва всичко нужно за един комфортен и уютен престой – телефон, цифрова телевизия, събуждане по телефона, закуска, лоби бар, самостоятелен санитарен възел, климатик и много други.

Най-добрият съвет, от който със сигурност трябва да се възползвате е когато търсите вашият евтин хотел в София да внимавате той да бъде в близост до спирка на градския транспорт. Така ще имате удобен достъп до всяка точка на столицата. Освен това, хотелът трябва да бъде разположен на такова място, че да ви дава възможност дори пеша да можете да отидете до някой от моловете, да сте близо до идеалния център на София и т.н. Не избирайте хотелите в центъра, те не предлагат нищо повече от тези в близост до него, но цените им са много завишени.

Когато посетите столицата не давайте всичките си пари за хотел, възползвайте се от тези няколко много полезни съвета и така ще имате възможността да отделите повече средства за другите неща в списъка ви, като пазаруване, излизане по ресторанти, барове и нощни клубове и посещаване на забележителностите на столицата, а те не са никак малко.