Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Публикации разкриват тайните на екзотична Индия

Написана от anainsert on . Posted in Туризъм

Мечтаете ли си за екзотична ваканция? Четете ли публикации на теми за екскурзия и пътешествия? Ако отговорът ви е „да”, то следващите редове ще ви отведат за малко сред разкоша и внушителната природа на Индия. Отивайки там, ще ахнете от незабравими гледки, ще станете свидетели на интересни местни ритуали и ще се сприятелите с учтивите индийци. Веднъж пристигнали там, вероятно ще искате да останете.

Индия е прекрасна страна, в която може да откриете места за отдих сред природата, интересни забележителности, които да посетите по време на разходката си и атрактивни места за забавления. Нека обаче ви насоча вниманието към най-известните индийски плажове. Не са за изпускане!

Плажът Alappuzha е известен също като „Венеция на Изтока”. Намира се в красивата земя на Керала. Широко известен е със състезанията с лодки, различни морски спортове и множеството си изкушения. Тук туристите могат да се насладят на освежаващ пикник с приятели или семейството си. Екзотичните палми и чистия бял пясък носят чувство на спокойствие и премахват останките от стреса. Ако желаете, тук може да погледате световноизвестните състезания с лодки, което определено ще направи ваканцията ви едно незабравимо преживяване. Оставайки там , вие сякаш се сливате с природата.

Почивката в Индия няма да е достатъчно интересна, ако не посетите плажът Juhu. Тук ще се възхитите на харизматичните вълни, оцветени в светли тонове пясък и прохладните екзотични ветрове. Това е един от най-посещаваните индийски плажове и е пренаселен през пиковите сезони. Ако сте с приятели, тук може да се забавлявате с игри на плажен волейбол, да се насладите на хипнотизиращия изгрев и залез на слънцето. Тук е чудесно място за красиви снимки. Любителите на вкусотиите ще бъдат впечатлени от изобилие апетитни индийски гозби. Яжте, играйте и се наслаждавайте!

Плажът Covelong се намира в Ченай. Той е лесно достъпен. Ако се настаните тук, ще изживеете много забавни моменти. Тук е страхотно място за любителите на уиндсърфа, плуването, водния скутер, гмуркането и други. Ще се изумите от кристално ясната вода, а пясъкът по плажа прелива в различни меки цветове. Наслаждавайте се!

Това далече не всичко. Други популярни плажове в Индия са Calangute Beach, Dona Paula Beach, Marina Beach, Marari и др. Подарете си уникалното усещане да се разхождате боси по мекия пясък на индиските брегове. Това е почивка, която ще помните винаги!