Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Посетете най-невероятните кътчета на света с евтини самолетни билети

Написана от web fusion on . Posted in Туризъм

Земята наистина може да предостави невероятно красиви места, които са комбинация от творенията на природата и създаденото от човека. Дори да сме родени в малка държава, това не трябва да ни спира да искаме да посетим най-невероятните места. Вече все повече авиокомпании предлагат евтини самолетни билети, които ни позволяват да пътуваме навсякъде, без да се страхуваме, че ще натоварим прекалено бюджета си. Вижте някой от предпочитаните дестинации от големият процент туристи:

Рим, ИталияRim

Римската империя една от най-големите и силни цивилизации, които са съществували на земята. С паметниците и артефактите, които са от преди повече от 3000 години, те са наслада за окото. Тук можете да видите Колизеума, който е арена на гладиаторските битки, Сикстинската капела изрисувана от великият Микеланджело, бароковия Фонтан ди Треви, Испанските стълби и Ватикана. „Градът на седемте хълма“ е и сред столиците на световната мода, така че ако сте почитатели на изкуството, модата и хубавата храна... Резервирайте вашите самолетни билети от demo.bg и тръгвайте! Рим ви очаква!

Рио де Жанейро, Бразилия

Следващият град в списъкът с местата, които всеки задължително трябва да посети поне Rio de Janeiroведнъж в живота си. Известен с плажната си култура и карнавалите, Рио е сред най-популярните ваканционни дестинации в световен мащаб. Това е перфектното място за всички, които искат да се насладят на пейзажа, който наистина спира дъха. Пристанището на града е сред природните чудеса на света, като е комбинация от „Захарната планина“, хълмовете Тижука и парка Корковадо. Над Рио де Жанейро ръце е разперил Христос Спасителя, чиято статуя се намира на най-високият връх и се вижда от почти всяка точка на града. За тези от вас, които се интересуват от спорта, посещението на Рио е важно поради няколко причини... Първата е световното първенство по футбол, а другата – Олимпийските и Пара олимпийските игри, които ще се проведат съответно 2014 и 2016 година. Затова не чакайте, а още от сега започнете да проучвате как стоят нещата с намирането на евтини самолетни билети.

Лас Вегас, САЩLas Vegas

Добре дошли във Вегас, „градът на греха“. Каквото и да кажем за него, все ще бъде недостатъчно. Тук са едни от най-големите казина, нощни клубове, ресторанти и луксозни хотели в света. Тук можете да намерите от всичко по много, нужно ви е само желание за забавления. В Лас Вегас си дават среща най-добрите готвачи в света, чиито произведения на кулинарното изкуство могат да бъдат опитани в невероятните ресторанти. Преди години, тук е било пустиня, но днес, насред пясъците е изникнал оазис, Статуята на свободата, Египетските пирамиди със сфинкса, Айфеловата кула, пеещи фонтани, атракциони, които могат да ви завъртят ума. Това град, в който нощта не настъпва никога, той е постоянно облян от светлината на слънцето или на неоните.

Аз вече намерих евтини самолетни билети до „греховния град“, отрийте ги и вие с помощта на Демо Турс!