Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Туризъм в Турция

on . Posted in Туризъм

Какво ни предлага Турция

Страната е голяма по площ и с многомилионно население. Безброй са местата, които си заслужава да посетите в Турция. Разположена на два континента, страната ни предлага както лукс и модерни курорти, така и екзотиката на Изтока.

Истанбул е един от градовете, в които вероятно ще се влюбите при вашето пътуване в Ориента. Повече информация за него може да откриете в юли.com.

Тук са вплетени както типичните източни нрави, навици и обичаи, така и съвременните, характерни за западния свят привички. Наред с многовековната си история, града ни предлага модерни клубове, ресторанти и дискотеки, неотстъпващи на световните лидери на нощния живот. Истанбул носи както ислямски дух и специфично местно очарование, така и представлява модерен привлекателен шопинг център, посещаван от хиляди туристи всеки ден.

Курортите, познати на повечето българи Кушадъсъ, Кемер, Мармарис, Анталия и др. могат да ви предложат чудесно и изключително любезно обслужване, всички туристически услуги и не на последно място – отлични цени за вашата почивка на брега на Мраморно море.

Ако сте почитатели на историческите обекти и обичате наред с ваканцията си да обогатявате вашите знания за историята, Турция няма да ви разочарова. Това е страна с богата история и може да се каже, че всяко едно място тук е свързано с историческо събитие, заслужаващо внимание.

Посетете град Ефес и разгледайте неговия амфитеатър, колоритния Айвалък, Принцовите острови и Босфора са други забележителни места, които ще ви заредят с енергия, изпълнят с очарованието си и ще ви дарят с незабравими спомени.

Независимо дали ще посетите интересна джамия (не пропускайте в никакъв случай Синята джамия) или космополитни градове в Турция, вашето пътуване ще ви накара да искате да се връщате отново и отново в тази необятна, бликаща от история страна, която ви предлага толкова много възможности за пълноценен отдих.

Ако все още се чудите дали да изберете Турция, не забравяйте, че това е раят на сладките изкушения и само тук може да опитате уникални сладкиши.