Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Фирми за почистване мазета и тавани

Написана от keiti on . Posted in Услуги

С годините струпваме огромно количество предмети, вещи и стари мебели. Всички те се натрупват в жилището, повечето от които никога няма влязат отново в употреба. Има ситуации, в които абсолютно всички мебели, домакински уреди и други неща стават ненужни и е време да се отървете от всичко това боклук. Най-често тази необходимост възниква при преместване в друг град. Да се ​​продаде или наеме апартамент, изпълнен с планини от отломки е почти невъзможно.

Как се формират цени на услуги по къртене

Написана от keiti on . Posted in Услуги

Ремонти, демонтаж, разрушителни работи – това са все дейности, които изискват високи нива на познания, безопасност при работа и скъпа техника. Къртене цени се определят на база тези и още много критерии, в зависимост от политиката на фирмата, която предлага подобен вид дейности.

5 съвета как да направите SEO текстовете по-добри

Написана от keiti on . Posted in Услуги

Независимо как се променят алгоритмите на търсачките, основната цел на copywriter остава същата: създаване на вълнуващо съдържание, от което хората биха се заинтересували при четенето. Ето защо, SEO-copywriting изисква достатъчно професионализъм и много точен подход - защото текстът трябва да бъде оптимизиран за ключови думи, без да навреди на неговата четимост от посетителя на сайта. Ето някои съвети, които да ви помогнат да постигнете това:

Основни принципи на уеб дизайна и неговите характеристики

Написана от keiti on . Posted in Услуги

Съвременният уеб дизайн се основава на принципите на акцентиране, контраст, балансиране, привеждане в съответствие, повторение и удобство на възприятието. Колкото повече внимание отделяте на тези принципи, толкова по-успешен ще бъде вашият дизайн. Ако забравите за основите, често ще се окажете на грешния път, когато създавате дизайн. Скролирайки в главата си основите, можете да се съсредоточите върху правилните аспекти и да създадете уникален дизайн. Имайте предвид обаче, че просто да следвате формулата не гарантира успех. Тези принципи не са рецепта, а по-скоро ръководство, което трябва да следвате, за да създадете успешен уеб дизайн. За това може да помогне екипът на: http://webdesignbulgaria.net.

6 комбинации, за да ускорите вашето пролетно почистване

Написана от keiti on . Posted in Услуги

Без значение колко много обичате чистия дом, малко от нас всъщност се наслаждават на  пролетното почистване. Някъде между търкане и цялостно почистване повечето от нас правят голяма грешка.