6 комбинации, за да ускорите вашето пролетно почистване

Написана от keiti on . Posted in Услуги

Без значение колко много обичате чистия дом, малко от нас всъщност се наслаждават на  пролетното почистване. Някъде между търкане и цялостно почистване повечето от нас правят голяма грешка.

Как да изградим професионален имидж?

Написана от petrov on . Posted in Услуги

Създаването на НЛП Професионален имидж е изключително важно и нужно защото може да ви помогне да печелите повече. Запишете се на обучение по професионален имидж при нас и научете основополагащите принципи за изграждането на професионалния имидж.

Поставяне на опънат таван в офиса

Написана от petrov on . Posted in Услуги

Поръчайте таван от clipso ако искате да поръчате качествен продукт от доказала се фирма. Специалистите работещи при нас имат изключително богат опит в тази дейност и вие може да се възползвате от него още сега.

Смяна на операционната система на компютри

Написана от petrov on . Posted in Услуги

При нас се предлага изключително и само качествен ремонт на компютри. Добрите отзиви са най-добрата реклама на нашата фирма. Използвайте услугите които предлагаме винаги при проблем с компютъра.

Циклене на стар паркет

Написана от petrov on . Posted in Услуги

Купили сте си нов дом в който има масивен паркет? Това е много добро попадение, защото по-добро от масивния под на практика няма. Положителните качества на масивната дървесина са много. Единственото което трябва да направите е да извикате фирма която се занимава с циклене на паркет.

Фирми-търговци на електро енергия

Написана от petrov on . Posted in Услуги

За да излезете на свободния пазар на електроенергия трябва да намерите търговци на електроенергия във вашия регион. С течение на времето това ще става все по-лесно, защото фирмите занимаващи се с тази дейност се увеличават със всеки изминал ден.