Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

6 комбинации, за да ускорите вашето пролетно почистване

Написана от keiti on . Posted in Услуги

Без значение колко много обичате чистия дом, малко от нас всъщност се наслаждават на  пролетното почистване. Някъде между търкане и цялостно почистване повечето от нас правят голяма грешка.

Използвайте тези 6 комбинации, за да намалите натоварването и да си свършите работата:

Съвет # 1: Опитайте това за горелки и фурни

Да се отървем от спеченият грес във фурната или върху горелката си е направо мъчително и може би най-трудната работа в цялата къща. Просто запечатайте всяка горелка в найлонова торбичка с няколко капки амоняк, оставете за една нощ, а след това се наслаждавате на пенлив нов котлон на сутринта.

Съвет # 2: Чисти щори за прозорци в 20-та минута

Вместо да хабите време и нерви, за да почистите всяка лайсна на щорите от прах и мръсотия навсякъде, вземете оцет и вода и напръскайте със спрей. Оставете ги на слънце да изсъхнат и готово!

Съвет # 3: Измиване на всичко накуп и на открито

Спестете си ценно време с миене на всичко поотделно. Ако не разполагате със собствен терен направете някои подобрения в дома. Тук има информация и за почистване на дворове:

http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/.

Съвет # 4: Запасите от микрофибъри кърпи

С чистачка с перо или дори прахосмукачка, може да изчистите всички натрупвания от прах. За най-добри резултати, предварително минете с четката за паяжини, а след това може да използвате и микрофибър за почистване на дома. Ето и как да организирате извозване на боклуци: http://obshtini.com/izvozvane-bokluci-sofiya/.

Съвет # 5: Използвайте калъфка на вентилаторите

Ако сте почитатели на таванните вентилатори, които са класика от едно време, то не позволявайте те да се превърнат в разпространители на прах и алергии.

От тях прах може да падне около легла или дивани и сериозно да предизвика алергии.

Така че, за да се избавите от прах поставете калъфки, когато дълго време не използвате перките му.

Съвет # 6: Почистете

Има достатъчно много работа в едно почистване, за да се направи кухнята безупречна. Изхвърлете всички излишни неща от килера. Това отнема само 15 минути, за да направи подредбата на нещата, които действително са нужни в домакинството. Вижте фирма в почистване на мазета и тавани: http://hamalski.com/pochistvane-na-mazeta-i-tavani-s-bratan-hamalski/.