Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

5 съвета как да направите SEO текстовете по-добри

Написана от keiti on . Posted in Услуги

Независимо как се променят алгоритмите на търсачките, основната цел на copywriter остава същата: създаване на вълнуващо съдържание, от което хората биха се заинтересували при четенето. Ето защо, SEO-copywriting изисква достатъчно професионализъм и много точен подход - защото текстът трябва да бъде оптимизиран за ключови думи, без да навреди на неговата четимост от посетителя на сайта. Ето някои съвети, които да ви помогнат да постигнете това:

Напишете зашеметяващи заглавия. Те не трябва да съдържат само ключови думи, а да привличат вниманието на читателя. Например "5 доказани съвети за това как да изберете парцел земя за къща". И с ключови фрази и със задачата да привлекат вниманието, всичко е наред тук.

Структурирайте материала. Субтитрите, списъците, селекциите и другите елементи за форматиране подобряват възприятието на съдържанието на страницата от читателите, ви позволяват да вмъквате органично необходимите ключови думи в текста.

Използване на повиквания към действие: Кой каза, че SEO текст не трябва да продава? Точно така, никой не го каза. Така че няма да е излишно.

Не се затваряйте от техническата страна. Това включва гъстотата на ключови думи, директни появи на фрази и други подобни неща. Не забравяйте, че не сте робот и не пишете и за роботи. Едва ли е възможно да се създаде изключително съдържание, основано на принципите на техническото съответствие.

Мета таговете са важни. В допълнение към важността за роботите за търсене информацията, която съдържат е първото нещо, което потребителят вижда, когато в неговата заявка за търсене се покаже страница на сайта Ви.

Тези съвети ще ви помогнат да създадете наистина висококачествени SEO текстове, да увеличите посещаемостта на сайта, като запазите съдържанието интересно и полезно за читателите.

Надяваме се, че нашата статия ще ви помогне да разберете защо copywriting няма много смисъл без SEO и обратно. Качеството и уникалното съдържание на сайта позволява на собственика му да спести огромни количества рекламни бюджети, които трябва да бъдат изразходвани за привличане на клиенти и платени методи за интернет реклама. Заложете на добрата сео оптимизация с професионална консултация: http://www.extremeseo.net.