Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Календар за лунно пазаруване – изберете благоприятни дни за покупки с магазин Фантастико

Написана от keiti on . Posted in Хора

Днес все по-често можете да срещнете хора, които определят конкретно събитие в живота си до определен ден, фазата на луната или позицията на планетите.

Как да се облечем за работна среща?

Написана от petrov on . Posted in Хора

Когато ви предстои важна среща по работа, то задължително трябва да помислите добре над това кои дрехи са подходящи за вашата фигура. Купуването на Облекло за делова среща винаги трябва да е съобразено с компанията в която работите, с позицията ви и т.н. Най-добре е да прочетете в интернет повече по темата за да бъдете по-информирани.

Съчетаване на различни дрехи

Написана от petrov on . Posted in Хора

Когато избираме облеклото ние се стремим да изглеждаме добре. Ето защо е толкова важно да направим правилния подбор на дрехи и да ги съчетаем също толкова добре.

Магазин за нови дрехи

Написана от petrov on . Posted in Хора

Ако искате да изглеждате добре, то задължително трябва да подбирате дрехите с които се обличате. Препоръчваме ви да разгледате новите модели дрехи които се предлагат в нашия интернет магазин.

Фолклорни елементи в дрехите за повече свежест

Написана от keiti on . Posted in Хора

Дрехите от дамския гардероб с фолклорни елементи могат много да освежат тоалета. Те водят началото си от Източна Европа и намират широкото приложение особено в модерните облекла за по-хладно време. Въпреки това не липсват и свежи предложения за по-топлите дамски облекла.