Фолклорни елементи в дрехите за повече свежест

Написана от keiti on . Posted in Хора

Дрехите от дамския гардероб с фолклорни елементи могат много да освежат тоалета. Те водят началото си от Източна Европа и намират широкото приложение особено в модерните облекла за по-хладно време. Въпреки това не липсват и свежи предложения за по-топлите дамски облекла.

Спецификите при погребване на хора

Написана от keiti on . Posted in Хора

Когато почине любим, близък човек ние губим част от себе си, тъгуваме и страдаме. За това, когато това стане ние се опитваме да направим всичко възможно да го изпратим по-възможно най-добрия начин.

Много хора правят панахиди, канят попове или спазват други ритуали, за да удовлетворят своите нужди или тези на близки, приятели и роднини.

Всеки човек страда по различен начин. Един хора плачат, други мълчаливо приемат загубата. Трети се опитват по време на погребение да направят всичко възможно така, че покойника да е облечен с най-хубавите дрехи и обувки, да изглежда добре. В последните години в траурна агенция предлагат всички тези услуги, което много облекчава  работата на близки и роднини. До такава степен тези агенции са се усъвършенствали в дейността си, че поемат едва ли не цялото погребение, без да е необходимо близките да правят каквото и да е. Разигра се, освен да заплатят за предоставените им услуги. Погребалните агенции поемат покойника от началото и приключват целия ритуал до самото погребение. Водят се предварителни разговори за това как трябва да изглежда покойника, как и с какво трябва да е облечен и обут. Ще има ли поп, и съответно панихида. Къде и как ще бъде погребан покойника. Дали ще е се извърши кремация или погребение в гроб. Всичко това създава удобство и помага на близки и роднини да изживеят по-спокойно мъката си по загубения близък човек.

За официалните и спортни ризи

Написана от petrov on . Posted in Хора

Ризите са едни от най-разпространените типове дрехи. Използват се най-вече от мъжете, но има и дамски модели. Всеки мъж би трябвало да притежава поне 2-3 броя ризи в своя гардероб. По стил те също се различават – има спортно елегантни, официални и т.н. Според сезона в който се носят – летни, зимни. При избора на риза е изключително важно да подберете правилния размер.

И както се казва – избраната риза трябва да има вид като шита специално за теб. Между спортните и официалните има една съществена разлика – при първите размера може да бъде малко по-голям и свободен. Същото обаче не може да се каже и за официалните – те трябва да са по тялото.

Много жени прибягват към използването на перуки по една или друга причина. Разбира се перуките не се използват от жени, както може би вече сте видели, ние продаваме и мъжки перуки. Примерно в нашия онлайн магазин, перуките са разделени в две категории – мъжки и дамски.

Богатството, което ни е дадено

Написана от Hristo Ginev on . Posted in Хора

Може би сте чували фразата : Човек, това звучи гордо! Встрани от думите на поета, а може би именно заради тях човекът не само е най-съзидателното, но и способно на самоунищожение същество. Хората са еднакви,където и да отидеш, както се пее в една песен. Те именно дават облика на нациите и държавите. Следвайки философията на Достоевски хората не са нито лоши, нито добри. Във всеки човек има по малко от всичко.

Важното е преди всичко да бъдем хора, което нерядко забравяме или по-скоро не искаме да си спомним. Онези, които са посещавали други държави и дори са живели в тях знаят, че хората са еднакви навсякъде. Може да се намерят, както добри, така и не толкова добре разположени хора. Подходът към отделния човек е от особено значение, което и определя отношението му към нас.

Човешка, твърде човешка е слабостта, но нейното приемане е по-скоро привилегия на силните духом. Живеем в интересно и опасно време, в което единственото ни желание, като че ли, е да тръгнем да търсим Човекът с фенер, както го е правил древногръцкият мислител. За приемем хората, които несъмнено са различни от нас, по-скоро трябва да сме наясно и да приемем себе си. Хората са различни и именно в това е чарът на този вечно променящ се свят. Свят, като една длан, в която хората са прашинки в есенен следобед.

 

Оригинални парфюми подходящи за вас според зодиакалния ви знак

Написана от web fusion on . Posted in Хора

Според астролозите е най-добре да избираме нашите оригинални парфюми, в зависимост от зодиакалния знак.
Изборът на подходящ парфюм влияе положително върху нашето настроени и психика. Парфюмът определя характера и личността ни. Всеки зодиакален знак има свой аромат:

  • Овен - ''Винаги напред'', това е девизът на този знак. Харесват класически парфюми със силно изразен аромат. Дървесните нотки повдигат тяхното самочувствие и ги правят по-внимателни. Chanel Alur - Класическо съчетание на средиземноморска свежест и екзотични дървесни ухания. Коктейл от бергамонт, лимонов цвят и мандарина. Други подходящи са също и: Chanel 5, Coco, Kenzo, Magik Noire, Opium и други.