Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Богатството, което ни е дадено

Написана от Hristo Ginev on . Posted in Хора

Може би сте чували фразата : Човек, това звучи гордо! Встрани от думите на поета, а може би именно заради тях човекът не само е най-съзидателното, но и способно на самоунищожение същество. Хората са еднакви,където и да отидеш, както се пее в една песен. Те именно дават облика на нациите и държавите. Следвайки философията на Достоевски хората не са нито лоши, нито добри. Във всеки човек има по малко от всичко.

Важното е преди всичко да бъдем хора, което нерядко забравяме или по-скоро не искаме да си спомним. Онези, които са посещавали други държави и дори са живели в тях знаят, че хората са еднакви навсякъде. Може да се намерят, както добри, така и не толкова добре разположени хора. Подходът към отделния човек е от особено значение, което и определя отношението му към нас.

Човешка, твърде човешка е слабостта, но нейното приемане е по-скоро привилегия на силните духом. Живеем в интересно и опасно време, в което единственото ни желание, като че ли, е да тръгнем да търсим Човекът с фенер, както го е правил древногръцкият мислител. За приемем хората, които несъмнено са различни от нас, по-скоро трябва да сме наясно и да приемем себе си. Хората са различни и именно в това е чарът на този вечно променящ се свят. Свят, като една длан, в която хората са прашинки в есенен следобед.