Фешън Калърс - Дамски Къси Панталони

Нежен есенен грим

Написана от Hristo Ginev on . Posted in Categories

Когато горещото и слънчево лято отстъпи място на есента, без съмнение е време да направим поредната промяна във външния си вид. Наред с новите тенденции в модата есен – зима, които всяко уважаващо себе си модерно момиче следи, не бива да пропускаме да се запознаем и с тенденциите в грима за по-хладния сезон.

На какви цветове да заложим тази есен?

Нежните, светли, дори бледи цветове ще ви направят диктаторка на есенната мода по отношение на макияжа. След като от известно време се акцентира на естественото и момичешко излъчване, без изкуствено изглеждащи коси и прекалено много грим, тази есен се обръща внимание на свежестта, нежността и красотата, която носи минимализма по отношение на грима.

Бледосиньо, гълъбово, нежно розово и прасковено, това са цветовете, които ще подчертаят вашето излъчване и ще ви направят свежа и привлекателна тази есен. Подобно на току що узрял плод, вашето излъчване ще привлича вниманието с красота и естественост, характерни за истинските красавици, които не се нуждаят от много грим, за да привлекат одобрителни погледи.

Успеете ли с няколко щрихи да подчертаете най-доброто от вашите черти, вие ще сте напълно актуална по отношение на дневния и вечерен грим. Ако вашата цел е да изпъкнете сред останалите, нашият съвет е да заложите на характерен и актуален парфюмен аромат, не на изкуствени мигли и ярко червило.